still 20 days and 2 hour


CurrykruidenCurrykruiden

Kruidenmix 30 gr (6)
from: Natuurplus

Category:
Dried herbs
Origin:
Own production
Best before:
12 months

€ 39,16 / 6 pieces (€ 217,54 / kg)

€ 6,72 / 1 van 6 piece (€ 224,00 / kg)

€ 8,40 / piece (€ 280,00 / kg)


Zout- en glutenvrije kruidenmix van diverse plantenpoeders
Tip: toevoegen aan soep, saus, marinades, vis en gehaktbereidingen

Properties
Organic (EU) Organic (EU)
The producer

NatuurplusNatuurPlus streeft naar het samenbrengen van kwaliteitsvolle initiatieven met aandacht voor natuur, milieu en mensen in al hun verscheidenheid en impact door hun wervend en authentiek verhaal. Jawel, samen méér dan biologisch: NatuurPlus!
We doen dit coöperatief in de schoot van Aarde-nd-Werk, een kruidencoöperatie voortgevloeid uit een ESF-project 'Blauwdruk voor oprichting van een kruidencoöperatie volgens CSA-principes' en opgericht in 2013.
De coöperatie heeft een gemengd karakter en werkt samen met zowel 'producenten', 'consumenten', landbouwers als non-profit-organisaties (zoals scholen en zorginstellingen).
Wil je weten hoe we dit doen? Wel, we organiseren zelf onze verkoop in een gedeelde winkel (coöperatieve winkel) en een gemeenschappelijke webwinkel; met onze landbouwcouveuse trekken we radicaal de kaart van méér groen ondernemen en van agro-ecologische productie. Expertise, kennis en ervaringsuitwisseling wordt gedeeld in de schoot van NatuurPlus Academy.Contact data
Christel Van Vooren
info@pray3rs.com
https://natuurplus.weebly.com/


Natuurplus